måndag 12 oktober 2009

Nu skrattar vi


Lagerbäck upphör inte att förneka sig själv in i det sista.

Att han skulle avgå var tydligen bestämt för länge sedan och enligt honom själv så tycker han att han och den andre tomten Roland blivit orättvist behandlade och det missnöje som spritt sig bland det svenska folket.

Hah!

Jo men står man efter bedrövliga skitmatcher som slutat med förlust eller oavgjorda resultat mot skitlandslag och säger att man är nöjd och att de gör en bra match, då ska man fan ha på pälsen. Det är ju ungefär som att en VD skulle stå och säga att han är nöjd med det jobb han gör trots att 4000 fick sparken från hans företag förra månaden och att de gör en förlust på 1,5 miljard per år.

Sköter man inte sitt jobb som förbundskapten så blåser det runt öronen och man måste fan vara hårdhudad och det är nåt Lagerbäck inte alls har varit. Han har varit en liten sur dagispojke som torkar tårar i ena ögat så fort en journalist skriver något ofördelaktigt om landslaget eller om det sätt de spelat fotboll. Att vara en mjuk jävel som förbundskapten är inte en lyx man kan unna sig, inte om man vill ha respekt från det land man representerar.

Lättare att ställa sig upp och säga "vi gjorde en skitmatch och jag är allt annat än nöjd med både resultat och det sätt vi genomför den". Men inte Lagerbäck inte, det var slinger varenda gång och man undrade alltid om han hade sett samma match som oss andra.

Dags att släppa dagispojken ståendes i sandlådan nu och blicka framåt mot något som det kommer bli jävligt svårt att göra sämre.

Skönt!

1 kommentar:

  1. Sverige är också ett skitlag om du inte insett det.

    SvaraRadera